Aanmeldingsformulier EWCP voorheen (RWC)

Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 1 ?
Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 1
Route 1 (theorieles, tussentijds examen, seminar en eindexamen verplicht). Ervaring binnen een van de materiaalgroepen: minimaal vier (4) jaar ervaring, binnen de afgelopen zes (6) jaar. Deze werkervaring moet overeenkomstig zijn met het werk- en denkniveau van een lascoördinator. De werkzaamheden moeten op een hoger niveau liggen dan die van een lasser. Bijvoorbeeld: beoordelen van kwaliteitsdocumenten en werktekeningen, beoordelen van laswerk, beoordelen van klant- en kwaliteitseisen, geven en opstellen van werkinstructies, maken van afspraken met onderaannemers, vaststellen van invloeden omtrent laskwaliteit en nemen van preventieve acties. Dit niveau moet blijken uit relevante werkervaring, training en opleidingen, welke zijn beschreven in het cv, welke door de werkgever schriftelijk worden bevestigd.

JaNee

Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 2 ?
Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 2
Route 2 (theorieles, tussentijds examen, seminar en eindexamen verplicht) Ervaring binnen een van de materiaalgroepen: minimaal vier (4) jaar ervaring, binnen de afgelopen zes (6) jaar. Deze werkervaring moet overeenkomstig zijn met het werk- en denkniveau van een lascoördinator. De werkzaamheden moeten op een hoger niveau liggen dan die van een lasser. Bijvoorbeeld: beoordelen van kwaliteitsdocumenten en werktekeningen, beoordelen van laswerk, beoordelen van klant- en kwaliteitseisen, geven en opstellen van werkinstructies, maken van afspraken met onderaannemers, vaststellen van invloeden omtrent laskwaliteit en nemen van preventieve acties. Dit niveau moet blijken uit relevante werkervaring, training en opleidingen, welke zijn beschreven in het cv, welke door de werkgever schriftelijk worden bevestigd.

JaNee

Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 3 ?
Ik beschik over de vereiste ervaring en vooropleiding van Route 3
Route 3(theorieles, tussentijds examen, seminar en eindexamen verplicht)Ervaring binnen een van de materiaalgroepen: minimaal vier (4) jaar ervaring, binnen de afgelopen zes (6) jaar. Deze werkervaring moet overeenkomstig zijn met het werk- en denkniveau van een lascoördinator. De werkzaamheden moeten op een hoger niveau liggen dan die van een lasser. Bijvoorbeeld; beoordelen van kwaliteitsdocumenten en werktekeningen, beoordelen van laswerk, beoordelen van klant- en kwaliteitseisen, geven en opstellen van werkinstructies, maken van afspraken met onderaannemers, vaststellen van invloeden omtrent laskwaliteit en nemen van preventieve acties. Dit niveau moet blijken uit relevante werkervaring, training en opleidingen, welke zijn beschreven in het cv, welke door de werkgever schriftelijk worden bevestigd.

JaNee

Ik meld mij hierbij ook aan voor het tussentijds examen (aanbevolen)
JaNee

Ik meld mij hierbij ook aan voor het eindexamen (aanbevolen)