Leren lassen

Leren lassen

Heeft u ook altijd al willen leren lassen? Of wilt u graag dat een van uw medewerkers een lasdiploma behaalt? Dan bent u bij Lasschool.nl aan het juiste adres.
Bij Lasschool.nl kunt u een NIL-erkende opleiding volgen van niveau 1 t/m 4, maar ook een opfrisdag is mogelijk. Heeft u als ervaren lasser bijvoorbeeld moeite met specifieke onderdelen van een lasproces, wilt u meer informatie over het instellen van lasmachines of wilt u een opfriscursus? Dat kan. Ook wanneer u als beginner wilt beschikken over de basiskennis van een lasproces kunt u bij Lasschool.nl terecht.

Lasschool.nl is uw kennispartner op het gebied van leren lassen. Bent u benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0320-762618 of info@lasschool.nl

Onze lasopleidingen

Lasschool.nl biedt lascurssen van NIL niveau 1 tot en met NIL niveau 4. U kunt bij ons lasopleidingen volgen in de volgende handvaardigheidstechnieken:

Leren lassen: slagingspercentage van 98%

Mede door de ruime ervaring, deskundigheid en persoonlijke aandacht van onze lasinstructeurs is ons slagingspercentage maar liefst 98%. U behaalt bij ons een erkend NIL lasdiploma, binnen 8 dagen!

Flexibele lestijden

Onze avondlasopleidingen starten ieder jaar in februari als in september. U kunt bij ons zowel ’s middags, ’s avonds als op zaterdagochtend leren lassen. Onze dagopleidingen kunt u in overleg starten wanneer u maar wilt! 

Leren lassen op locatie

Wanneer u in uw planning heeft of overweegt om meerdere werknemers gelijktijdig laten leren lassen en/of extra speciale trainingen te geven kan dat bij ons. Wij kunnen de medewerkers eerst testen om te bepalen wat hun niveau is waarop moet worden verder gebouwd, zodat er ook tijd-efficiënt gewerkt kan worden.
Ook wordt er opgeleid voor bepaalde certificaten ten behoeve van verlenging van testen. Tevens kan Lasschool.nl Opleidingen zg. in-huis opleidingen organiseren, of samenstellen ten behoeve van speciale technologieën. Leren lassen zonder zorgen, dat is wat wij mogelijk maken!

Leren lassen introductie middag

Tijdens de introductiemiddag bij Lasschool.nl maakt u kennis met de verschillende lasprocessen.
De leraar zal samen met u kijken welk lasproces het beste bij u past.
Daarnaast wordt ook uw lasniveau bepaalt, wat interessant is voor personen die al kunnen lassen maar niet precies weten welk niveau ze moeten volgen.

De datum wordt na inschrijving in overleg nader bepaalt.

Interesse? Schrijf u dan in via het formulier op deze pagina.
 

Subsidie

Leren lassen hoeft ook nog eens helemaal niet duur te zijn! Voor bedrijven zijn er verschillende instanties welke het mogelijk maken om in aanmerking te komen voor subsidies.  Aarzel daarom geen moment en neem direct contact op met Lasschool.nl voor een lascursus op maat. Wij bespreken graag uw wensen en behaal op een snelle en leuke wijze uw lascertificaat. Lasschool.nl: hét opleidingscentrum voor het behalen van uw lasdiploma!