Certificering - Lasschool

Certificering

Lasschool.nl uw certificeringspartner!

Lasschool.nl B.V. is gemachtigd tot het afnemen van lasserskwalificaties en lasmethode- kwalificaties onder toezicht van Det Norske Veritas (DNV-GL).

De noodzaak van certificeren

Mist u weleens opdrachten door het ontbreken van de juiste lasserskwalificatiecertificaten? Met behulp van Lasschool.nl behoort dat tot het verleden. De lasindustrie ontwikkelt zich voortdurend. Normen en regelgeving veranderen continu. De reden hiervoor is simpel. Innovatieve lastechnieken, hogere eisen van opdrachtgevers en nieuwe inzichten in het lasproces zorgen ervoor dat er alsmaar hogere eisen worden gesteld aan het werk. Om aan de kwaliteitseisen van vandaag te voldoen is de noodzaak van certificeren belangrijker dan ooit. Kortom: een diploma alleen is tegenwoordig niet genoeg. Uw lassers dienen gecertificeerd te zijn. Ook in het kader van de productaansprakelijkheid, en de algemene kwaliteitsborging eisen uw klanten meer en meer gecertificeerde lassers. Bij Lasschool.nl kunt u dagelijks uw lassers laten certificeren. De Lasschool.nl biedt certificeringen op de volgende gebieden:

TIPS!

  • Lasschool.nl monitort voor u wanneer uw lasserskwalificatiecertificaten verlengd dienen te worden!
  • De Geldigheid van certificaten kan gecontroleerd op de website van DNV-GL:

DNV Certificaat

De dienstverlening van DNV-GL kenmerkt zich door onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid. De examinator / beoordelaar verantwoordelijk voor het beoordelen van het certificaat is niet betrokken bij de opleiding. Klik op deze link voor het DNV-GL-examenreglement en op deze link voor de algemene voorwaarden.

Meer informatie

Voor een aanvraag certificering kunt u contact opnemen met een van onze certificeringsdeskundigen via 0320-76 26 18 of door een email te sturen naar info@lasschool.nl.