Lascursus op maat - Lasschool

Lascursus op maat

Lascursus voor beginners, hobbyisten en ervaren lassers

U kunt bij Lasschool.nl een lascursus ‘op maat’ volgen. Deze lascursus is geschikt voor zowel beginners en hobbyisten als ervaren lassers.

Heeft u als ervaren lasser bijvoorbeeld moeite met specifieke onderdelen van een lasproces, wilt u meer informatie over het instellen van lasmachines of wilt u een opfriscursus? Dat kan. 

Ook wanneer u als beginner wilt beschikken over de basiskennis van een lasproces is deze lascursus voor u geschikt.

Wilt u leren lassen voor uw hobby? Dat kan, want ook een hobbyist met specifieke vragen over een lasproces kan bij ons terecht.

Wij bieden u de mogelijkheid om vanaf €140,- per dag* (van 07:30 uur tot 15:30 uur) een lascursus op maat te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze opleidingsadviseur zal dan ook een inschatting maken van het aantal benodigde dagen. 

De lascursus is, afhankelijk van de onderwerpen, al mogelijk vanaf 1 dag.

*€140,- per dag exclusief BTW. Vanaf prijs, afhankelijk van materiaalgebruik.

Lascursus voor specifieke vragen en wensen

De Lasschool.nl biedt ook voor bedrijven de mogelijkheid om lascursussen ‘Op Maat’ te volgen. Op specifieke vragen en wensen kunnen wij in overleg met de opdrachtgever een cursusprogramma samenstellen en afstemmen op de techniek en structuur van het bedrijf. Onze cursusleiders kennen de sector goed en kunnen vertellen of het bedrijf gebaat is met een opleiding uit het standaardpakket of met met een opleiding op maat.

Neem contact met ons op via 0320-76 26 18 voor meer informatie en een prijsopgave.

lascursus op maat