[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u nog geen ervaren lasser en daarom op zoek naar een lascursus voor beginners? Opleidingscentrum Lasschool biedt lascursussen van niveau 1 tot 4. Wij kunnen u begeleiden voor de volgende NIL-erkende handvaardigheidsopleidingen:

  • TIG-lassen;
  • MAG-lassen;
  • MIG-lassen;
  • Autogeen lassen;
  • BMBE lassen.

Opleidingscentrum Lasschool is erkend en gemachtigd tot het afnemen van lasserskwalificaties en lasmethodekwalificaties. Met behulp van onze opleidingen behaalt u de juiste lasserskwalificatiecertificaten. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of u een opdracht mist door het ontbreken van de juiste certificaten.

Erkend diploma

Als geen ander weten wij dat de lasindustrie zich blijft ontwikkelen. Innovatie, hogere eisen en nieuwe technieken zorgen ervoor dat certificatie een must is. Loop geen opdrachten mis en neem contact op met Opleidingscentrum Lasschool voor het bepalen van de door u gewenste lasopleiding.

Maar waarom zou u nog meer voor ons moeten kiezen? Wij kennen een slagingspercentage van 98%. Instructeurs met werkervaring gaan aan de slag, zodat u vertrouwd en snel uw lasdiploma kunt halen. Dit kunt u wel binnen 8 dagen! Bovendien denken wij met onze cursisten mee. U kunt daarom bij ons terecht overdag, in de avond én op zaterdagen. Geen zorgen meer dat u een les mist, u kunt namelijk altijd bij ons terecht!

Contact

Heeft u vragen over onze lasopleidingen? Wilt u direct beginnen met een lascursus? Beginnende of verder gevorderd: voor iedere lasopleiding komt u naar Opleidingscentrum Lasschool!

Graag op de hoogte blijven van onze diensten? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media. Via Facebook, Twitter of Linkedin komt u achter alle laatste nieuwtjes van de Lasschool.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]