[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Heeft u ook altijd al willen leren lassen? Of wilt u graag dat een van uw medewerkers een lasdiploma haalt? Dan bent u bij Lasschool aan het juiste adres. Bij onze Lasschool krijgt u altijd een lasopleiding op maat. Precies geënt op wat u nodig heeft.

Onze lasopleidingen

Lasschool biedt lascurssen van niveau 1 tot en met niveau 4. U kunt bij ons lasopleidingen volgen in de volgende handvaardigheidstechnieken:

Leren lassen: slagingspercentage van 98%

Mede door de ruime ervaring, deskundigheid en persoonlijke aandacht van onze lasinstructeurs is ons slagingspercentage maar liefst 98%. U behaalt bij ons een erkend NIL lasdiploma, binnen 8 dagen!

Flexibele lestijden

Onze avondlasopleidingen starten ieder jaar in februari als in september. U kunt bij ons zowel ’s middags, ’s avonds als op zaterdagochtend leren lassen. Onze dagopleidingen kunt u starten wanneer u maar wilt! En kunt u een keertje niet? Geen probleem, dan kunt u de les altijd op een ander moment inhalen. Wij vinden flexibiliteit in onze cursussen zeer belangrijk, daarom denken wij te allen tijde aan onze cursisten.

Opleiding op locatie

Wilt u als bedrijf meerdere werknemers gelijktijdig laten leren lassen?  Uiteraard kan dit ook! Wij komen dan gewoon naar u toe om uw mensen te trainen. Lassen zonder zorgen, dat is wat wij mogelijk maken!

Subsidie

Leren lassen hoeft ook nog eens helemaal niet duur te zijn! Voor bedrijven zijn er verschillende instanties welke het mogelijk maken om in aanmerking te komen voor subsidies. Voor particulieren bestaat de UWV scholingsvoucher waarmee u tot wel € 2.500,- van de lasopleiding vergoed kunt krijgen! Aarzel daarom geen moment en neem direct contact op met Lasschool voor een lascursus op maat. Wij bespreken graag uw wensen en behaal op een snelle en leuke wijze uw lascertificaat. Lasschool: hét opleidingscentrum voor het behalen van uw lasdiploma![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-2″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”anchor77-sidebar-aanmelden”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.