MAG lassen | Leren lassen | Opleidingscentrum Lasschool

MAG lassen

MAG lassen

MAG lassen behoort tot elektrisch booglassen en staat voor ‘Metal Active Gas’. Bij het lasproces wordt mechanisch een draad aangevoerd. Deze vorm van lassen is een van de meest toegepaste lastechniek in productieomgevingen. Wilt u opgeleid worden tot MAG lasser? Opleidingscentrum Lasschool biedt de volgende MAG lasopleidingen:

Wij bieden de lasopleidingen in verschillende niveaus. U kunt bij ons terecht als ervaren lasser en wanneer u minder ervaring heeft. Met een slagingspercentage van liefst 98 procent bent u in een korte tijd verzekerd van een NIL erkend diploma!

Andere lasopleidingen

Opleidingscentrum Lasschool biedt naast MAG lassen de volgende lasopleidingen van niveau 1 tot en met 4:

Direct inschrijven

Schrijft u zich direct in voor de opleiding tot MAG lasser via aanmelden lasopleiding. Twijfelt u welke opleiding u dient te volgen voor uw werkzaamheden? Heeft u wellicht andere vragen omtrent lassen? Neem contact op Opleidingscentrum Lasschool, wij beantwoorden graag uw vragen. Als hét opleidingscentrum voor lasopleidingen bent u bij ons aan het juiste adres voor het behalen van uw lasdiploma.

Ook wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van de lascursus helpen wij u graag. Wij bieden naast de reguliere lasopleidingen cursussen op maat. Opleidingscentrum Lasschool gaat het gesprek met u aan om te zien wat u nodig heeft, vervolgens stellen we de cursus gezamenlijk op. Dit kan zowel op de door u gewenste locatie als bij ons. Samen behalen we de benodigde lasserskwalificaties!