MIG lassen | Leren lassen | Opleidingscentrum Lasschool

MIG lassen

Wat is MIG lassen?

MIG lassen  is een afkorting en staat voor Metal Inert Gas. De methodiek is voor toepassing aluminium gelijk aan die van MAG-lassen, met uitzondering van het type gas dat wordt gebruikt.

Lasschool biedt de volgende MIG lasopleidingen:

Waarom uw lasdiploma bij ons behalen?

Als hét opleidingscentrum voor lasopleidingen in Nederland kunnen wij u uitstekend helpen bij het behalen van de gewenste lasopleiding. Wij zijn een NIL-erkend opleidingsinstituut met een slagingspercentage van 98 procent. In een mum van tijd behaalt u uw lasdiploma voor:

Afhankelijk van uw wensen houden wij hierbij rekening met de lessen. Indien gewenst stellen we de cursus gezamenlijk op en volgt u deze op een tijdstip naar keuze. Overdag, in de avond of op de zaterdagen? Wilt u op locatie opgeleid worden? Bij Opleidingscentrum Lasschool is alles mogelijk. U kunt uw NIL-lasdiploma zelfs binnen acht dagen behalen!

Inschrijven

Via aanmelden lasopleiding kunt u zich direct inschrijven voor een van onze lasopleidingen. Wenst u meer informatie omtrent onze cursussen? Vraag vrijblijvend een brochure aan via brochure aanvragen of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven waar mogelijk een passend advies. Opleidingscentrum Lasschool, hét opleidingsinstituut om uw MIG lasdiploma te behalen!

Behalve lasopleidingen kunt u ook bij ons terecht voor lasconsultancy. Wij hebben zeer veel ervaring in lassen en kunnen u daarom goed begeleiden bij vooruitstrevende projecten. Wij denken met u mee bij belangrijke lastechnische beslissingen, waarbij zorgvuldigheid en klantgerichtheid centraal staan. Heeft u hulp nodig bij projectmanagement of projectbegeleiding? Schakel direct Opleidingscentrum Lasschool in, wij helpen u graag!