Cursus lassen | Leren lassen | Opleidingscentrum Lasschool

Cursus lassen

Makkelijk en snel leren lassen bij een gecertificeerde specialist? Een cursus lassen doet u bij Opleidingscentrum Lasschool. Onze medewerkers halen alles uit de kast om de kennis en vaardigheden van cursisten in de metaalverwerkende sector hoog te houden. Onder toezicht van het Nederlands instituut voor Lastechniek (NIL) kunt u bij ons terecht voor:

Voordelen cursus lassen Lasschool

Bij Opleidingscentrum Lasschool kunt u twee lasopleidingen, op niveau 1 en 2, in één cursusjaar afronden. Dit maakt ons opleidingscentrum uniek in Nederland. Andere voordelen waarom cursisten kiezen voor Lasschool:

  • Lessen wanneer u wilt; overdag, avonds of op de zaterdagen behoort tot de vele mogelijkheden!
  • 98% slagingspercentage. U kunt uw NIL-lasdiploma zelfs binnen 8 dagen ontvangen!
  • Op locatie naar wens kan de opleiding én certificatie plaatsvinden.

Bovendien denken wij met onze cursisten mee. Heeft u specifieke eisen of wensen ten aanzien van de lasopleiding? Opleidingscentrum Lasschool biedt de mogelijkheid tot lascursussen op maat. In overleg met u stellen we een cursusprogramma samen, volledig afgestemd op de structuur én techniek van het bedrijf. Door de jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben opgebouwd kunnen wij u uitstekend vertellen welk programma het best bij uw bedrijf past.

Direct lassen!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u zich direct inschrijven voor een cursus lassen? Neem contact met ons via de telefoon of mail. Opleidingscentrum Lasschool: hét opleidingscentrum voor professionele lasopleidingen in Nederland!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op de sociale media. Uiteraard kunt u zich ook altijd inschrijven voor de nieuwsbrief/introductiedag of een brochure aanvragen. Wij houden u graag op de hoogte van alle lasopleidingen van onze Lasschool!